Sparc Architecture
Hybride woning

Vrijstaande duurzame woning

Vrijstaande woning

Begin 2022 is deze woning opgeleverd in de wijk 't Vaneker, in Enschede. De woning bestaat in essentie uit een hoofdvolume met zadeldak en een laag bijgebouw met lessenaarsdak. De laagbouw is door het hoofdvolume 'geschoven', hierdoor ontstaat een afgeschermde, prive achtertuin. De hoofdbouw is uitgevoerd in traditionele bouwmethode en de laagbouw in houtskeletbouw met duurzame houtvezelisolatiematerialen in de wanden en dak. Warm in de winter, koel in de zomer.

Op de begane grond zijn de entree, studie, woonkeuken, bijkeuken, zitkamer, tv kamer, woonkamer en hoofdslaapkamer met ensuite badkamer gelegen. Via een trap in de hal kom je op de eerste verdieping waar 4 royale kinderslaapkamers, een badkamer en riante vaste kasten in de overloop zijn ontworpen. De 4 kinderkamers hebben elk een eigen entresol.

De hoofdbouw heeft oranje gemĂȘleerde bakstenen en een klassieke verouderde hollandse oranje pannen. De laagbouw, en de kopgevels van de hoofdbouw hebben gemodificeerde houten Modiwood gevels. Zowel de hoofdbouw als de laagbouw hebben een veranda.

De woning is voorzien worden van een grond warmtepomp, een wtw systeem en zonnepanelen.

JAAR

2021

LOCATIE

Enschede

CATEGORIE

Hybride (hout + traditioneel) woonhuizen

TYPE BOUW

Hybride bouw

  • JAAR : 2021
  • LOCATIE : Enschede
  • CATEGORIE : Hybride (hout + traditioneel) woonhuizen
  • TYPE BOUW : Hybride bouw