• Category : SERVICE

 

Interieur architect

Naast architect is Nathalie Groot Kormelink geregistreerd interieur architect. De aandacht voor het interieur ontwerp en de keuze voor en toepassing van materialen is een belangrijk aspect binnen alle ontwerpen die we maken.

We beginnen elk ontwerp van binnenuit; met de plattegronden en de functie. Je woont immers aan de binnenkant en een plattegrond moet aangepast zijn op de bewoners en niet andersom. Bij het ontwerp van de plattegronden wordt meegedacht over  allerlei aspecten die bij een ontwerp komen kijken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de positie van deuren; zijn het draaideuren of is een schuifdeur misschien handiger. Staat de deur in de hoek of juist niet zodat er nog een kast of gordijn naast past. Materialisatie, kleuren, keukenontwerp, indeling van ruimtes, positie stopcontacten, aansluitpunten etc. wij denken met u mee.

Natuurlijke materialen hebben de sterke voorkeur. Materialen dienen geen giftige stoffen uit te stoten of anderszins het binnenklimaat negatief te beïnvloeden.