Sparc Architecture

Lezingen en prestentaties

Presentatie Beurs Eigen Huis
Lezingen

PRESENTATIES

Bent u benieuwd wat bouwbiologie is? Of bent u geïnteresseerd wat de bouwbiologie voor u of uw organisatie kan betekenen? Nathalie Groot Kormelink geeft inspirerende presentaties en lezingen door het hele land over bouwbiologie. De presentaties worden voor klein en groot publiek gegeven: beurzen, congressen, netwerkclubs, architecten- of ingenieursbureaus, overheden enzovoort. Elke presentatie wordt afgestemd op de doelgroep: Nathalie neemt u via inspirerende storytelling of een meer theoretisch verhaal met cijfers, details en onderbouwing mee in de fascinerende wereld van de bouwbiologie. Bij voorkeur spreekt Nathalie live, maar wanneer het niet anders kan omdat de geïnteresseerden te ver uit elkaar wonen, zoals laatst bij een lezing voor de Vogelbescherming, dan verzorgd Nathalie ook online presentaties. Het verhaal wordt er niet anders van, de interactie wel.

Een presentatie over bouwbiologie zal u zeker inspireren en verrassen. U zult de wereld na de presentatie gegarandeerd met andere ogen zien.

AFGELOPEN EVENT

Vogelbescherming is betrokken bij een groot Europees project over Natuurinclusief bouwen. Nathalie is door Vogelbescherming Nederland gevraagd een online presentatie te geven over de bouwbiologische visie op natuurinclusief bouwen.

28 mei 2024

LAATSTE EVENT

Door Beurs Eigen Huis is Nathalie gevraagd om de 20.000+ bezoekers van de beurs kennis te laten maken met de Bouwbiologie. Nathalie spreekt hier 3 dagen!

22 – 23 -24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

https://www.beurseigenhuis.nl/

VORIG EVENT

Door het Oversticht is Nathalie gevraagd een visie vanuit de bouwbiologie te geven op natuurinclusief bouwen.

30 november 2023 Provinciehuis Zwolle

https://www.congresnatuurlijk.nl/

link naar magazine van het congres

Op inspirerende wijze heeft Nathalie de kennis van de bouwbiologie uit de doeken gedaan. Daarbij heeft ze erg duidelijk uitgelegd waarom het nodig is notie te hebben van deze wetenschap in belang van onszelf en de wereld om ons heen. De toepassing van deze wetenschap is zo logisch dat het vreemd is dat dit niet veel meer wordt toegepast. Ik ben na het aanhoren van haar presentatie echt anders gaan kijken en handelen. Dit gun ik iedereen, dus grijp vooral je kans als je haar verhaal kunt horen. Moniek Otten Stedenbouwkundig architect/ adviseur duurzame stedenbouw

M. Otten

Tijdens de lezing op congres Natuurlijk ben ik overtuigd geraakt van het nut en de noodzaak om anders te kijken naar mijn eigen interne en externe woon- en werkomgeving. Deze presentatie was gebaseerd op wetenschap uit de bouwbiologie, waarbij de kennis wordt vertaald naar handvatten waar jezelf keuzes in kunt maken als individu/organisatie. Een echte pionier met een heldere boodschap. Deze luidt dan ook begin bij jezelf en als we dit allemaal doen kunnen we daadwerkelijk de klimaatdoelen halen. Zeer de moeite waard dus! I. Doornbos Directeur IdeeDoornbos, interim management/advies gezondheidszorg

I. Doornbos

Recent heb ik een presentatie van Nathalie over bouwbiologie mogen bijwonen. De presentatie was inspirerend en op plekken alarmerend en confronterend. Het heeft me aan het denken gezet over waar we mee bezig zijn. De presentatie over bouwbiologie was een echte eye-opener, ik kan niet anders zeggen.

A. den Ootjes

Samen met mijn bureau genoten, dachten we alles te weten over bio-based en duurzaam bouwen. Na de lezing weten we beter: bouwbiologie is de ontbrekende schakel. Het is veel diverser en veel breder dan alleen duurzaam bouwen of bio-based bouwen. We hebben er, ondanks dat de presentatie maar 1,5 uur duurde, veel van geleerd en gaan ons verder verdiepen in de toepassing van bouwbiologische principes in onze ontwerpen.

Architect